TKO SMO ?

BIJUK_zastave2U sklopu BIJUK GROUP od 2016., tvrtka BIJUK – CNT d.o.o. iz Vukovara, tvrtka je koja se primarno bavi proizvodnjom industrijskih pogona po sistemu “ključ u ruke”, te proizvodnjom specijalnih strojeva i opreme. To podrazumijeva pružanje širokog asortimana tehničkih usluga u dijelu automatike, pneumatike, elektrotehnike, strojarstva, energije, te povezanog industrijskog programiranja i projektiranja.
Široki spektar usluga, dugogodišnje iskustvo, znanje i predan rad, te kvaliteta i visoki kriteriji koje nastojimo osigurati, donijeli su nam dugoročnu suradnju sa svim važnijim čimbenicima u prehrambenoj, kemijskoj i farmaceutskoj industriji. Naša kompetentnost, odnosno naši ljudski resursi, potkovani znanjem i modernim tehnologijama te velikom motivacijom za rješavanjem svih poteškoća do najmanjih detalja, jamstvo su za buduću dugoročnu suradnju sa svim našim klijentima.

Nadamo se kako ćete u priloženim referencama naših proizvoda i usluga na ovim stranicama, prepoznati interes, te ćete biti slobodni kontaktirati nas s neobvezujućim upitom.


POSAO U BIJUK-CNT-u

TIG (3)Osobe koje su u našu tvrtku uvijek dobrodošle su projektanti, inžinjeri elektrotehnike i strojarstva sa dobrim informatičkim vještinama ( CAD alati, Solidworks ), industrijski programeri (PLC), te elektrotehničari, strojarski tehničari, bravari i osobe sličnih zanimanja. Proizvodnja koju obavljamo, zahtjeva i kvalitetne zavarivače, osobito TIG postupkom.

Smatramo da zaposlenici čine tvrtku i utječu na njen uspjeh ili neuspjeh, stoga svoje djelatnike kontinuirano obučavamo i pružamo im profesionalni razvoj, kao i različite beneficije, ovisno o predanosti poslu i vremenu provedenom u tvrtki.

Konstantno smo u potrazi za novim, mladim, motiviranim ljudima koji bi svojim radom, znanjem i zalaganjem pridonosili uspješnom poslovanju cjelokupnog BIJUK CNT tima stoga Vas, ukoliko smatrate da imate potrebna znanja i vještine od značaja za poslove tvrtke i voljni ste zajedno s nama učiti i razvijati svoje kvalitete, ovom prilikom pozivamo da nam se predstavite putem motivacijskog pisma i pripadajuće dokumentacije koje možete poslati na posao@cnt.com.hr  te tako potencijalno postati dio tima koji teži prema vrhu proizvodnje industrijske opreme u Republici Hrvatskoj.

Zahvaljujemo Vam na utrošenom vremenu. BIJUK-CNT tim.